Dzsudzsak’ın golü Terim’i de şaşırttı!

Macaristan-Hırvatistan maçında frikikten fileleri havalandıran Bursaspor’un suskun yıldızı, Fatih Terim’den de geçer not aldı.

Dzsudzsak’ın golü Terim’i de şaşırttı!

EURO 2016’da A Milli Futbol Takımımız ile aynı grupta yer alan Hırvatistan, hazırlık maçında Macaristan ile 1-1 berabere kaldı. Hırvatistan mücadelenin 29. dakikasında Mario Mandzukic’in golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin tek farklı üstünlüğü ile sona ererken maçın 79. dakikasında frikikten harika bir gol kaydeden Bursasporlu Balazs Dzsudzsak, Macaristan’a beraberliği getirdi. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve maç 1-1 sona erdi.

GÜZEL GOL

Bu arada karşılaşmayı izleyenler arasında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’de vardı. Müsabakayı değerlendiren Terim, “Hırvatistan iyi bir takım. Oturmuş bir sistemleri ve kaliteli oyuncuları mevcut. Onlara karşı dikkatli olmak zorundayız. Macaristan karşısında iyi bir futbol ortaya koydular. Bursasporlu Balazs Dzsudzdsak da güzel bir gol attı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X