e-YDS başvuruları başladı

Elektronik Yabancı Dil Sınavı’na (e-YDS) başvurular, dün saat 14.00’te başladı.

e-YDS başvuruları başladı

Kontenjan dolduğunda başvuru alınma işlemi sonlandırılacak. e-YDS’nin 2015 yılı için ilk uygulaması İngilizce alanında, 24 Ocak’ta yapılacak. Sınav saat 14.00’te başlayacak ve 2.5 saat (150 dakika) sürecek.  Sınava başvurular ise 8-12 Ocak’ta alınacak. 

SINAV ÜCRETİ

Sınava katılmak isteyen adaylar sınav ücretini, sınava başvuru tarihleri içinde ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan ‘ödemeler’ alanından kredi veya banka kartıyla yatıracak. Sınav ücreti ödeme işlemi, sınava başvuru tarihinin ilk gününde saat 14.00’te başlayacak, kontenjan dolduğunda sona erecek. Kontenjan dolmadığı takdirde ücretler, başvuru tarihinin son günü saat 17.00’ye kadar yatırılabilecek. 

SADECE 204 KİŞİ

e-YDS’lerde sınava alınacak aday sayısı ÖSYM Başkanlığınca belirlenen kontenjanla sınırlı kalacağından sınav ücretini ilk ödeyen adaylar kontenjana dahil edilmiş olacak. Kontenjan dolduğu takdirde adayların sınav ücretini yatırması sistem tarafından engellenecek, ödeme kabul edilmeyecek ve e-YDS için sınav ücreti ödeme süresi sonlandırılacak. 24 Ocak’ta yapılacak sınavda kontenjan 204 olacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X