Ebeler Haftası’nda anlamlı kutlama

Ebeler Haftası kapsamında meslekte 20 yılını doldurmuş ebelere, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Mudanya Devlet Hastanesi’nde düzenlenen törenle başarı belgesi verildi.

Ebeler Haftası’nda anlamlı kutlama

Törende doğum hizmetlerini güçlendirme çalışmaları kapsamında Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği kriterlere göre meslekte 20 yılını doldurmuş, doğumhanede 10 yıl görev alarak aktif doğum yaptıran ve normal doğum yaptırma sayısı yüksek ebeler, başarı belgesi ile onurlandırıldı.

Törene İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan’ın yanı sıra kamu hastanelerinin sağlık bakım hizmetleri müdürleri ve çok sayıda ebe katıldı. Ebeliğin büyük özveri isteyen bir meslek olduğunu vurgulayan İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, “Zaman kavramı gözetmeksizin tüm zorluklara rağmen özveri ile bu kutsal görevi yerine getiren tüm ebelerimizin Ebeler Haftası’nı kutlarım’ dedi.

15 EBEYE BELGE…

Törende, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çekirge Devlet Hastanesi, İnegöl Devlet Hastanesi, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi, Karacabey, Mudanya ve Yenişehir Devlet Hastaneleri’nden, belirlenen kriterleri yerine getiren 15 ebeye başarı belgeleri takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X