Ece Erken’den eski dostu Alişan’a flaş hareket

Geçtiğimiz günlerde bir süredir aşk yaşadığı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile sürpriz bir şekilde dünyaevine giren sunucu Ece Erken, vefat eden kardeşinin ardından zor günler geçiren eski dostu Alişan’a zeytin dalı uzattı.

Ece Erken’den eski dostu Alişan’a flaş hareket

Ece Erken, bir dönem çok yakın dost oldukları Alişan’ın altı yıl sonra Demet Akalın ile barışmasının ardından, ünlü şarkıcı ile küsmüştü.

Yaklaşık iki yıldır görüşmeyen eski dostlardan ünlü sunucu, kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden Alişan’a zeytin dalı uzattı.

“ARTIK BERABER OLMA VAKTİ”

Erken, kardeşinin vefatı sonrası zor günler geçiren Alişan’a, “Eymen’im yeterince sensiz büyüdü. Artık beraber olma vakti. Biz 20 yıl kardeştik, Allah ömür verirse daha nice yıllar devam edecek”

“Seni çok seviyorum, güçlü olman lazım ve olacaksın. Selçuk da öyle isterdi. Eymen seni çok özledi, ben de.” sözleriyle seslendi.

Bir çocuk annesi Ece Erken’in eski dostuyla yıllar önce çekilen fotoğraflarını paylaşması da dikkatlerden kaçmadı.

KARDEŞİNİN ACISIYLA SARSILDI

Şarkıcı Alişan’ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti.

39 yaşındaki Tektaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

“NE OLUR GİTME!”

Selçuk Tektaş için dün Teşvikiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Tektaş’ın eşi Merve Tektaş ayakta durmakta güçlük çekti. Merve Tektaş’ın feryadı yürekleri yaktı. Cenaze namazının ardından tabutun araca konulduğunu gören Merve Tektaş, “Selçuk ne olur gitme” diyerek feryat etti.

Alişan kardeşine veda ederken gözyaşlarına boğuldu. Selçuk Tektaş, cenaze töreninin ardından Feriköy Mezarlığı’na defnedildi.

“ARTIK DÖRT ÇOCUĞUM VAR”

Ünlü şarkıcı, vefat eden kardeşinin ardından sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı. Alişan, “Abim bizi öksüz bıraktın gittin… Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin… Ben şimdi sensiz ne yapacağım.. Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi… Allah’ım seni bizden daha çok istedi yanına aldı… 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı, şimdi 4 çocuğum var artık… Sen rahat uyu Eyşan’ım, Ceylan’ım, Merve’m bana emanet… Seni çok seviyorum abim… Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim… Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk’um… Seni çok seviyorum Allah’ım mekanını cennet eylesin İnşallah…” ifadelerini kullandı.

“SENİ ÇOK SEVİYORUM KARDEŞİM”

12 Mayıs’ta kardeşinin doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutlayan ünlü şarkıcı, “Eliz’le Burak senin gibi bir amcaları olduğu için çok şanslılar. Ben de senin gibi bir kardeşim olduğu için, arkandan hep güzel sözler duyduğum için, beni ve ailemizi her zaman gururlandırdığın için biz de çok şanslıyız. Seni çok seviyorum kardeşim” ifadelerini kullanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X