Eczaneler Arefe Günü Saat 13:00’da Kapanacak

Kayseri Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş, Kayseri genelinde eczanelerin arefe günü gündüz 13:00’da kapanacağını söyledi. Ulutaş, yaptığı açıkla…

Eczaneler Arefe Günü Saat 13:00’da Kapanacak

Kayseri Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş, Kayseri genelinde eczanelerin arefe günü gündüz 13:00’da kapanacağını söyledi. Ulutaş, yaptığı açıklamada, “Kayseri’de ilk defa bu uygulamayı gerçekleştiriyoruz. Hem kendimiz açısından hem çalışanlarımız için hem de burada yarım gün resmi tatil olmasından dolayı mesai saatleri ile alakalı uygulamayı doğru yapabilmek adına Ramazan ve Kurban Bayramı arefelerinde eczaneler artık saat 13:00’da kapanacak” dedi. Ulutaş ayrıca, “Arefe günü bayram için ilaç ihtiyaçlarını karşılamak isteyen hastalarımız varsa saat 13:00’a kadar açık olduğunu bilmelerini isteriz. Tabi ki nöbetçi eczanemiz olacak. O günün nöbetçisi akşam 18’de değil ama nöbetine 13:00’da başlayacak. Bundan sonra resmi tatil olarak ilan ettik. Saat 13:00’da çalışanlarımız ve biz bayram tatilimize başlamış olacağız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X