‘Eda’yı hep iyi hatırlayacağım’

Evlilik hazırlıkları yaptığı nişanlısı Eda Erol’la ayrılan Alişan, ailelerinin tüm barıştırma çabalarına rağmen ilişkilerini yürütemeyeceklerini anladıklarını söyledi.

‘Eda’yı hep iyi hatırlayacağım’

Eda Erol’un sosyal medya hesabından yaptığı ‘Çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık’ açıklamasıyla başlayan kriz, Esra Erol’un kız kardeşinin instagram hesabının hack’lendiğini söylemesiyle yatıştırılmaya çalışılmıştı. Ancak konuyla ilgili suskunluğunu bozan Alişan, ‘Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Malesef olmadı. Anlaşamayacağımızı anladık. Konuşarak karşılıklı ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik. Eda benim hayatımda hep iyi ve hanımlığı ile hatırlanacak biri’ dedi.

SEBEP ESKİ SEVGİLİ Mİ?

Çiftin Eda Erol’un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu nedeniyle ayrıldıkları iddia edilirken, Alişan ise ortaya atılan dedikodulara cevap vermeyeceğini ima etti. Kararından son derece emin olduğunu belirten Alişan, ‘Bu ayrılık kararından sonra kötü hikaye taraflar birbirine düşman, küs yada karşılıklı iddalar beklemeyin. Ricam bu süreçte ilişkimizle ilgili kuracağınız her cümle birey olan ve ayrılık kararını alan bizlerden daha çok ailelerimiz üzmektedir. Biz onları zaten üzdük’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X