Edebali çocuklarla top oynadı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçe sakinlerini evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Edebali çocuklarla top oynadı

Son olarak Fidyekızık mahallesinde ziyaretlerine devam eden Başkan Edebali özellikle çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Çocukların bu ilgisini karşılıksız bırakmayan Başkan Edebali onların oyunlarına ortak oluyor, hediyeler veriyor ve bol bol fotoğraf çektiriyor. Çocuklarla vakit geçirmenin kendisini de en az onlar kadar mutlu ettiğini dile getiren Başkan Edebali, “En masum, en samimi duyguların yansıması, mahallelerimizin, sokaklarımızın  neşe kaynağı olan çocuklarımızın mutluluğunu paylaşmak paha biçilemez bir duygu” dedi.

‘BOYNUMUZUN BORCU’

Bugünün çocuklarının yarının büyükleri olduğunu da hatırlatan Başkan Edebali, Yıldırım’ı dünün mirası, yarının emaneti olarak gördüklerini vurgulayarak, “Çocuklarımızın mutluluğuna ve gelişimine katkı sağlamak boynumuzun borcu. Bunun için çocuklarımızı, kadınlar, engelliler ve gençlerimizle birlikte öncelikli hizmet grupları olarak belirledik. Bir taraftan onların çocukluklarını en iyi şekilde yaşamlarını sağlarken diğer taraftan da sağlıklı, donanımlı, bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olabilmek adına projeler hazırlıyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X