Edebali: Eğitimden ödün yok

Yıldırım’ı eğitimli insan kaynağıyla geleceğe taşıyacaklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, belediye personelinin de halka daha iyi hizmet verebilmesi için eğitimler aldığını söyledi.

Edebali: Eğitimden ödün yok

Yıl boyunca personelin 24 farklı konuda eğitim aldığını açıklayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Çeşitli konularda 5 bin 476 saat kurum içi eğitim verildi. Bu eğitimler ile hizmet çıtamızı daha da yukarılara taşımayı amaçlıyoruz” dedi. 

Vatandaş memnuniyeti, stratejik planlama, iş sağlığı ve güvenliği gibi konularda eğitimler verildiğinin altını çizen Başkan Edebali, ilçenin daha iyi noktalara gelmesi için belediye personeline verilen eğitimlerin büyük önem arz ettiğini kaydetti. 

Yerel yönetimlerin hizmet yaparken sürekli bir kalite arayışı içerisinde olması gerektiğinin altını çizen Başkan Edebali, “Belediyeciliğin bütün hizmet alanlarına baktığınız zaman altyapıdan ulaşıma kadar işin detaylarını inceliyor, içerisinde de kaliteyi arıyoruz. Bu nedenle de eğitimlere azami önem gösteriyoruz” ifadelerini kullandı. 

Başkan Edebali, “Başta YIL-MEK kurslarımızdaki eğitimler olmak üzere hemşehrilerimize yönelik çalışmalarımız da sürüyor. YIL-MEK’te bu yıl 25 kurs merkezinde 49 branşta 9 bin 100 kursiyerimiz eğitim alıyor. İlçemizde okuma-yazma bilmeyen kimse kalmasın diye ‘Eğitim Öğretim Seferberliği’ projemizi, çocuklarımız yaşadıkları ilçenin tarihi ve kültürel özelliklerini öğrensin diye boyama kitabı projemizi başlattık” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X