Edebali formayı giydi!

Yıldırım Belediyesi’nin kurumları arasında düzenlenen Salon Futbol Turnuvası’nın açılış maçına Başkan İsmail Hakkı Edebali’nin performansı ve golleri damgasını vurdu.

Edebali formayı giydi!

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Salon Futbolu Turnuvası, Yunus Emre Spor Kompleksi’nde başladı. Yıldırım ilçesindeki resmi kurumların katıldığı organizasyonun açılış maçında Yıldırım Belediyesi ile Karayolları karşı karşıya geldi. 

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yıldızlaştığı mücadeleyi Yıldırım Belediyesi 8-4 kazanmasını bildi. Ayrıca, Edebali’nin attığı şık bir gol ise tüm seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

ÖRNEK OLMALIYIZ

Başkan Edebali, organizasyonla ilgili şunları söyledi: “Yeni Yıldırım’ı spor şehri yapma hedefimizle spor organizasyonları devam edecek. Resmi Kurumlar Arası Salon Futbolu Turnuvası’nın ilçedeki birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna katkı sağlayacağına inanıyorum. Bizler de bu turnuvalara katılarak çocuklarımıza ve gençlerimize örnek olmalıyız. İnanıyorum ki dostlukların pekiştiği güzel bir turnuva yapacağız.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X