Edebali gururlandı

7 farklı branşta 39 madalya kazanan 35 sporcuyu ödüllendiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘Sporcularımızın başarılarından kıvanç duyuyoruz. Başarıların artarak devam etmesi için azami gayret göstermeye ve çocuklarımıza spor sevgisi aşıl

Edebali gururlandı

‘Sporun yeni merkezi Yıldırım’ hedefiyle spora ve sporcuya her türlü desteği veren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, son 1 ay içinde düzenlenen turnuvalarda büyük başarı gösteren Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü sporcularına başarı belgesi takdim etti. Edebali, son bir ay içinde 7 farklı branşta 39 madalya kazanarak büyük bir başarı elde eden 35 sporcuyla bir araya gelerek kendilerine teşekkür etti. 

Desteğe devam

Sporcuları tebrik eden Edebali, ‘Yıldırım’da bir yanı sporcu olan, donanımlı bireylerin varlığı bizleri mutlu ediyor. Sporcularımızın başarılarından kıvanç duyuyoruz. Başarıların artarak devam etmesi için azami gayret göstermeye ve çocuklarımıza spor sevgisi aşılamaya devam edeceğiz. Bir şehirde sporcu sayısı ne kadar fazla olursa, orada huzur ve refah seviyesi üst düzeyde olur. O yüzden Amatöre olan desteğimiz herzaman sürecek’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X