Edebali hak sahiplerini bilgilendirdi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşümde gönüllülük ilkesi esasıyla yürüttüğü hak sahiplerini bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

Edebali hak sahiplerini bilgilendirdi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçenin makus talihini değiştirerek yaşam standartları yüksek bir hüviyete bürünmesi için yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında, Mevlana-Ulus, Yiğitler ve Teferrüç Mahallesi proje alanlarındaki hak sahipleri ile yaptığı bilgilendirme toplantılarının ardından, Beyazıt-152 Evler mahallelerinde planlanan ‘Hafsa Hatun’ proje alanında mülkleri olan vatandaşları Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde ağırlayarak çalışmaların detaylarını aktardı. 

Yapılacak uzlaşma görüşmelerinin öncesinde 3 seansta yüzlerce hak sahibiyle bir araya gelen Başkan Edebali, kentsel dönüşümle ilgili insanların akıllarındaki tüm soruların cevap bulmasına ve dönüşümün felsefesi olan gönüllülüğün yakalanmasına öncülük etmeye devam ediyor. 

507 bin 568 metrekarelik toplam inşaat alanında planlanan Beyazıt-152 Evler mahalleleri ‘Hafsa Hatun’ projesinin tamamlandığında bölgede yaşayan 9 bin 262 vatandaşın modern ve güvenli konutlarda yaşama imkanı bulacağını aktaran Başkan Edebali, 2 bin 984 modern, güvenli ve nitelikli konutun yer alacağı projede ayrıca 50 bin 225 metrekarelik alanda ticaret alanında 427 ticari ünitenin de yer alacağını belirtti. Proje içerisinde planlanan 35 metrelik araç trafiğine kapalı caddenin, bünyesinde barındıracağı iş yerleri ve sosyal donatılarıyla benzersiz bir özelliğe sahip olacağını aktaran Başkan Edebali, yürüyüş ve bisiklet yolları ile caddenin bölgeye büyük değer katacağını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X