Edebali ‘halka en yakın başkan’ seçildi

ANDY-AR’ın Bursa’da yaptığı ‘Yerel Yönetimler Performans Araştırması’nda Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ilk sırada yer aldı.

Edebali ‘halka en yakın başkan’ seçildi

Ankette, 34 bin 200 kişiye, ‘Başkanı halka yakın buluyor musunuz?’, ‘İlçenizin belediye hizmetlerinden memnun musunuz?’ ve ‘Belediye başkanınızı tanıyor musunuz?’ soruları yöneltildi. Yüzde 58,1’lik oran ile Bursa’nın halka en yakın belediye başkanı seçilen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, diğer üç kategoride de listenin ilk sıralarında yer aldı. ‘Yaşadığınız ilçenin belediye hizmetlerinden memnun musunuz?’ sorusuna verilen cevaplarda Edebali yüzde 52,7 ile ikinci sırada yer alırken, yüzde 70,2 tanınırlık oranı ile de üçüncü sırada yer aldı.

Anket sonuçlarını değerlendiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali vatandaşların gösterdiği teveccühe teşekkür ederek, “Göreve talip olduğumuz ilk gün yönetim anlayışımızın merkezine insanı koyacağımızı taahhüt etmiştik. İki yıllık görev süremiz boyunca tüm projelerimizi bu eksende şekillendirdik” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X