Edebali her hafta bir hanede

Yıldırımlıları evlerinde ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2017’de 296 haneye konuk oldu.

Edebali her hafta bir hanede

Her hafta başka bir mahallede ev ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirten Başkan Edebali, “Anadolu’dan, Balkanlar’dan, Kafkaslar’dan ve tüm gönül coğrafyamızdan şehrimize gelen vatandaşlarımızla birlikte oluşturduğumuz kültür mozaiği toplum yapımızla önemli bir zenginliğe sahibiz. 750 bini aşkın nüfusuyla bu büyük ailenin ve dayanışma duygularını güçlendirmek adına hemşehrilerimizin evlerine misafir oluyor, çalışmalarımızı paylaşıyoruz” dedi. 

Yaşanabilir şehir Yıldırım hedefini mutlu insanlarla gerçekleşebileceğinin bilinciyle çalışmalarını topyekun sürdürdüklerini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali,  “Hemşehrilerimizin ayağına hizmet götüren ‘Edebali ile El Ele’ projemiz kapsamında ekiplerimiz 2017 yılının başından itibaren bugüne kadar 10 bin 348 haneyi ziyaret etti. Kendimize yönetim biçimi olarak ilke edindiğimiz ‘Katılımcı Belediyecilik’ anlayışıyla vatandaşlarımızdan elde edilen bilgi, talep ve öneriler doğrultusunda Yıldırım’ın tümünde yürütülecek hizmetlerin yol haritasını sağlıklı bir şekilde planlamaya devam ediyoruz. Mobil ekiplerimiz sayesinde de aksaklıklara anında müdahale ederek hemşehrilerimizin memnuniyetinin en üst seviyede olmasını sağlıyoruz. Ayrıca ekiplerimiz belediye hizmetlerinin yanı sıra ilçemizde sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgilendirme yaparak vatandaşlarımızı bilinçlendiriyor’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X