Edebali iş dünyasına Yeni Yıldırım’ı anlattı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Bursa Şubesi üyelerine Yıldırım’ın kaderini değiştirecek vizyon projeler hakkında bilgi verdi.

Edebali iş dünyasına Yeni Yıldırım’ı anlattı

Yıldırım’da dönüşüm uygulanırken tarihi mirası, kültürel yapıyı ve doğal güzellikleri de göz önünde bulundurduklarını vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’da dönüşüm stratejisini ortaya koyarken korumamız, rehabilite etmemiz, geliştirmemiz gereken alanları da göz önünde bulunduruyoruz. Bu günün toplumsal gerekçeleri, şehirleri yenilememiz için bizleri zorluyor. Yine afetlere karşı yapı stokumuz yetersiz. Doğal afetlerin yanında, insanların yoğun olarak yaşadığı yerlerde her türlü afet riski mevcuttur. Büyük nüfuslu şehirlerde yaşanan afetler sonucunda can ve mal kaybı çok yüksek oluyor. Bunun yanında sosyal, kültürel ve ekonomik dönüşümü de hayata geçirmeliyiz. Sosyal donatı alanlarıyla, ticaret alanlarıyla, kültür ve sanat merkezleriyle, meydanlarla ve spor alanlarıyla Yıldırım’da dönüşümü topyekûn gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X