Edebali İtalya`da dönüşümü inceledi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında İtalya`da düzenlenen Venedik Bienali`ne katıldı.

Edebali İtalya`da dönüşümü inceledi
Temasları hakkında bilgi veren Başkan Edebali, “Kentsel dönüşümü gerçekleştirmiş olan şehirlerin atmış olduğu adımlar bizim daha bilinçli olarak yola devam etmemizi sağlayacak. Bu sebeple İtalya’da düzenlenen Venedik Bienali’ne katıldım. Konunun uzmanları ile bir araya gelerek kentsel dönüşüm için etüt çalışmalarımıza da hız katmış olacağız” dedi.
 
EKSİĞİMİZ YOK
 
Kentsel dönüşümü başarmış şehirlerin çalışmalarını inceleyerek, ilgili kişilerle fikir alışverişinde bulunduğunu ifade eden Başkan Edebali, “Yıldırım’ın kentsel dönüşümü başarmaması için bir neden yok. Başarmış olan şehirlerden de eksiğimiz yok hatta fazlamız var. Halkımızla güç birliği içinde ilçemizde dönüşümü başaracağız” şeklinde konuştu.
 
Dönüşümü hayata geçirmiş şehirlerde halkın katılımının sağlanmış olduğuna dikkat çeken Başkan Edebali, “Halkımızla istişare içinde olarak, onların da rızasını alarak bu dönüşümü başarmak istiyoruz. Yıldırım, halkından alacağı güçle geleceğe emin adımlarla yürüyecektir” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X