Edebali Küçük’e dönüşümü anlattı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, makamında ağırladığı Vali İzzettin Küçük’e ilçede yürütülen hizmetler ve şehrin çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.

Edebali Küçük’e dönüşümü anlattı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Vali İzzettin Küçük’ü ağırladı. Vali Küçük’e Yıldırım ile ilgili bilgiler veren Edebali, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları ve vizyon projeleri de anlattı. Edebali, “Yıldırım’ın gelecek vizyonunun en önemli yansımalarından biri olan Mevlana- Ulus projemiz hızla devam ediyor. 850 konutun yer alacağı projemizin kaba inşaatını yıl sonunda tamamlayarak gelecek yıl Temmuz-Ağustos aylarında uzlaşma sağladığımız hak sahiplerine anahtarlarını temsil edeceğiz. Türkiye’nin en büyük spor kompleksini ilçemize kazandırıyoruz. Uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yaparak sporda marka şehir hüviyetine büründüreceğimiz Yıldırım, olimpiyat ve dünya şampiyonlarının yetiştiği bir merkez olacak. Yıldırım’ın kültür parkı adını verdiğimiz Sular Vadisi Doğa Parkı, su temalı yapısı ve içerisinde barındırdığı tesislerle yalnızca Yıldırım’a değil, Bursa’ya değer katarak vatandaşlarımızın uğrak noktası haline gelecek. Gençlik merkezleri, Engelli Yaşam Merkezi ve kadın spor merkezleri, öncelikli hizmet gruplarımızda yer alan insanlarımız için yeni yaşam alanları olacak. Osmanlı kırsal mimarisinin günümüze taşınan en önemli mirası konumundaki Cumalıkızık’ta gerçekleştirdiğimiz restorasyon çalışmaları ile kadim medeniyetimizin bizlere bıraktığı değerleri gelecek nesillere aktaracağız. Hizmetlerimizi yürütürken Sayın Valimiz İzzettin Küçük’ün desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Kendilerini belediyemizde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduk” diye konuştu.

 

EDEBALİ ÖNEMLİ BİR İŞ BAŞARIYOR

 

Yapısal sorunları nedeniyle Yıldırım’da yöneticilik yapmanın zor bir görev olduğunu, ancak Başkan İsmail Hakkı Edebali’nin bu konuda önemli bir başarıya imza attığını kaydeden Vali İzzettin Küçük de, “İnsanlara kaliteli, standartları yüksek ve yaşanabilir bir yaşam kazandırmak için Başkan İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla adeta yüzen bir gemiyi parça parça sökerek yeniliyor. Özellikle insanlara kentsel dönüşümü anlatmak için inşa edilen Planlama ve kentsel Gelişim Merkezi çok önemli bir değer. Tümüyle vatandaşlara yönelik inşa edilmiş bu merkez, kentsel dönüşümde akıllardaki soru işaretlerini kaldıracak. Yıldırım Belediyesi’nce yürütülen hizmetlerden vatandaşlarımızın duyduğu memnuniyeti STK’larımız aracığı ile alıyoruz. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi ve ekibini şehrimize kattıkları değerlerden dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X