Edebali kutladı

Atletizmde Türkiye şampiyonu olan Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, başarılarını Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile paylaştılar.

Edebali kutladı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Okul Sporları Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda zirveye çıkan Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı. 

Edebali, takım halinde şampiyon olarak Fransa’da düzenlenecek ISF (International School Sport Federation) Dünya Şampiyonası’nda Yıldırım’ı temsil etmeye hak kazanan Bursa ekibi sporcularını tebrik etti.

FRANSA’DA DA AYNISI OLSUN

Türkiye şampiyonu unvanıyla Yıldırım’ı Dünya Şampiyonası’nda temsil edecek başarılı sporcuların kendilerini gururlandırdığını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Katıldıkları organizasyonda okullarını ve Yıldırım’ı başarı ile temsil eden Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atletizm Takımı öğrencilerini tebrik ediyor, Fransa’da düzenlenecek dünya şampiyonasında aynı başarının tekrarını temenni ediyorum” diye konuştu. 

Mersin’de gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nda Bursa ekibinden Leyla Yanardağ 300 ve 400 metre engelli koşuda birinci, Rümeysa Öktem yüksek atlamada birinci, Esra Yılmaz üç adım atlamada birinci olurken, Zübeyde Şahinoğlu 100 metre engellide beşinci, Öznur Gülen 100 metrede beşinci, Jiyan Öner bin 500 metrede yedinci ve Ceydanur Tokuş disk atmada dokuzuncu olarak okullarını kürsünün en üst basamağına taşıdılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X