Edebali: Türkiye’yi bölemeyecekler

Kayseri Komando Tugay Komutanlığı’ndan izne çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan saldırı sonrası Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali taziye mesajı yayınladı.

Edebali: Türkiye’yi bölemeyecekler

Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Edebali, “İstanbul Beşiktaş’ta yapılan saldırıda şehit düşen polislerimiz ve vatandaşlarımızın acısı çok tazeyken Kayseri’de çarşı iznine çıkan Mehmetçiklerimizi taşıyan otobüse bombalı araçla yapılan saldırı yine çok sayıda ocağa ateş düşürdü” dedi. 

Yıllardır Türkiye’yi bölmek için çalışanların emellerine ulaşamayacağının da altını çizen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “15 Temmuz gecesi el birliği ülkemizi işgal etmek isteyenler kahraman milletimiz sayesinde hayal kırıklığına yaşayınca bu tür saldırılar ile bizi yıldırmaya çalışıyorlar ancak hiçbir güç, hiçbir silah karşısında korkmadan vatanımızı savunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Terör yoluyla, Türkiye’yi karıştırmak isteyenlere karşı verilecek en güzel yanıtın, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek olduğunu da belirten Başkan Edebali, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X