Edebali: Ulaşım sorunu kalmayacak

İlçedeki ulaşım sorununu asgariye indirmek için çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, cadde ve sokaklarda çalışmalarını hızlandırdı.

Edebali: Ulaşım sorunu kalmayacak

Yıldırım Belediyesi, trafik sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına 7/24 devam ediyor. Yıldırım Belediyesi ekipleri bu çalışmalar doğrultusunda cadde ve sokaklarda yönlendirme tabelalarını yenilerken, gerekli olan noktalara ise güvenlik aynaları ve hız kesme tümsekleri yerleştirdi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ‘ulaşılabilir şehir Yıldırım’ hedefine adım adım ilerlediklerini söyleyerek, “Bir şehri yaşanabilir kılan en büyük etkenlerden biri olan ulaşım konusunda Yıldırım’da çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz” dedi.

CADDE VE SOKAKLARDA TRAFİK RAHATLATILIYOR

Ana arterler başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda trafiği rahatlatma çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini vurgulayan Başkan Edebali, “Amacımız hemşehrilerimiz için engebesiz, düzgün, rahat ve konforlu yolları olan Yıldırım’ı oluşturmak. Kentsel dönüşüm projelerimizde ulaşımı her yönüyle ele alarak planlamalar gerçekleştiriyoruz. Yıldırım’ın ulaşım planında trafik sorunu olmayan güvenli ve geniş yollar yer alıyor. Bu amaç doğrultusunda yatırımlara yenilerini ekleyerek, Yıldırım’ı hak ettiği planlı şehir düzenine getireceğiz” şeklinde görüşlerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X