Edebali yalnız bırakmıyor

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Hacivatspor ile Dikkaldırımspor futbolcularını soyunma odalarında ziyaret ederek, baklava ve çeşitli hediyeler verdi.

Edebali yalnız bırakmıyor

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, hafta sonu Hacivatspor-Dikkaldırımspor arasında oynanan maçı tribünde izleyerek amatör spora desteğini sürdürdü. 

Edebali, Fidyekızık Sahası’nda Hacivatspor ile Dikkaldırımspor arasında oynanan 1. Amatör Küme maçını izledi. İki takımın taraftarları ile birlikte maçı tribünde izleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, sporun Bursa’ya ve Yıldırım’a artı bir değer kattığını belirterek ‘Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmadan bugün burada futbolseverler ile bir aradayız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmalarına imkan sağlayan tüm spor kulüplerimize maddi ve manevi desteğimizi sürdüreceğiz’ dedi.

Kulüplerle el ele verdik

Edebali, ‘Başta çocuklarımızın ve gençlerimizin tutkusu olan futbol olmak üzere tüm spor branşlarımızda tesis ve malzeme yardımı anlamında desteklerimiz devam edecek’ diye konuştu. Yıldırım’ı spor faaliyetlerinde ulusal ve uluslararası platformda marka şehir konumuna getirmeye çalıştıklarını da vurgulayan Başkan Edebali, ‘Her yaştan Yıldırımlı’nın spor yapması adına Yıldırım Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde faaliyet gösteren spor kulüplerimizle el ele vererek, ‘sporun yeni merkezi Yıldırım’ hedefini en kısa sürede gerçekleştireceğiz’ ifadelerini kullandı. 

 

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, karşılaşma sonunda Hacivatspor ve Dikkaldırımspor futbolcularını soyunma odalarında ziyaret ederek, baklava ve çeşitli hediyeler verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X