Edebali’den Ankara çıkarması

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Edebali’den Ankara çıkarması

İlk olarak Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret ettiğini belirten Edebali, “Yıldırım’ın kaderini değiştirecek vizyon projelerimizin hayata geçirilmesi için yürüttüğümüz temaslarda hiç bir zaman bizi yalnız bırakmadı.

Görev süresi boyunca Yıldırım’ın gönül elçisi gibi çalıştı. Yıldırım’ın ve Bursa’nın, Ankara’da Başbakan Yardımcılığı seviyesinde temsil edilmesi de bizlerin şansı.

Bakanımıza çalışmalarımıza gösterdiği samimi desteklerden ötürü hem şahsım hem de Yıldırımlılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan İsmail Hakkı Edebali, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte yürütülen çalışmalar doğrultusunda tamamlandığında Türkiye’nin en büyük spor tesisi olacak Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi ile Değirmenönü-Karapınar bölgesinde yapımına başlanan Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi’nde gelinen son durum hakkında da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a bilgi verdi.

Öte yandan Ankara temasları kapsamında AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret eden Başkan Edebali, Yıldırım’da yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X