Edebali`den Aydın`a ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım Kaymakamlığı görevine atanan Mehmet Aydın`ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Edebali`den Aydın`a ziyaret
Edebali, Aydın’a başarı dileklerini ileterek, “Yıldırım çok kutlu bir yer. Yıldırım’ın bir sokağında bir Balkan’ı başka bir sokağında ise bir Kafkaslı’yı görmek mümkün. Böylesine bir mozaiğe sahip olan ilçemizi sizin tecrübelerinizden de faydalanarak daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.
 
İŞBİRLİĞİ YAPACAĞIZ…
 
Ziyaretinden dolayı Başkan Edebali’ye teşekkür eden Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ise, başarının kriterini insanların mutluluğu olarak göstererek, “Yerel idare ile işbirliği içinde olarak insanlarımızın yaşam standartlarında ve dolayısıyla mutluluklarında çıtayı ne kadar yukarı çıkartabilirsek o kadar başarılı olmuş oluruz. İlçenin var olan sorunlarını da güç birliği içerisinde hep birlikte aşacağız. Makam büyük bir sorumluluktur ancak işbirliği içerisinde bu sorumluluğu başarıyla yerine getireceğiz. Herkesin emeği ve katkısıyla başarı yükselir. Yıldırım’da bu birliği sağlayacağımızdan şüphem yok” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X