Edebali’den birlik ve beraberlik vurgusu

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, eşi Şükran Edebali oğlu Yusuf Edebali ile birlikte Anayasa Değişikliği Referandumu’nda oyunu Akıncıtürk İhsan Dikmen İlkokulu’nda kullandı.

Edebali’den birlik ve beraberlik vurgusu

2359 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan İsmail Hakkı Edebali, ”İstiklalimiz ve istikbalimiz için son söz de karar da milletimizindir. Biz hep birlikte Türkiye’yiz. Kardeşliğimiz daim olsun’ diye konuştu. Milletin demokratik yönetimde söz sahibi olması için tüm vatandaşların oy kullanması gerektiğini belirten Başkan Edebali, ‘Bizim en büyük gücümüz milletimiz. Katılım ne kadar çok olursa, halkın demokratik yönetimde söz sahibi olması o kadar etkili olur. Oy verme işleminin tüm ülkemizde hiçbir engele maruz kalmadan gerçekleşmesini temenni ediyorum. Seçimin milletimize bereket ve huzur getirmesi dileğiyle, artık söz de karar da milletin” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X