Edebali’den esnafa onur plaketi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin esnaf ziyaretleri sürüyor.

Edebali’den esnafa onur plaketi

Meslekte 70 yılı devirmiş Ender Baklavacısı ve Yıldırım’dan tüm Türkiye’ye dayanışma örneği gösteren Dündarlar Tekstil sahipleri onur belgelerini Edebali’den aldılar. 

1947’den beri Yıldırım’da tatlıcılık yapan ailenin üyesi Nezahat Didinen’i ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bir asra yakın süredir Yıldırımlıların ağzını tatlandıran ve mesleğini torunlarına kadar sürdüren esnafımıza ilçemizin ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Yıldırım Belediye Başkanı Edebali, tekerlekli sandalyesi eskiyen engelli esnaf arkadaşına akülü tekerlekli sandalye hediye ederek dayanışma örneği gösteren Dündarlar Tekstil’i de ziyaret etti. 

Firma sahibi Sedat Dündar’a teşekkür eden Edebali, “Dayanışma konusunda tüm Türkiye’ye örnek teşkil ederek esnaf arkadaşına akülü tekerlekli sandalye yardımı yapan firma sahiplerini bu erdemli davranışlarından dolayı kutluyor ve tüm esnafımızı tatlı bir rekabet içinde dayanışma ruhuyla ekonomik kalkınmaya destek olmaya davet ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X