Edebali’den ‘evet’ mesaisi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek referandum ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor.

Edebali’den ‘evet’ mesaisi

Mollaarap Mahallesi’ndeki kıraathane ziyaretlerinin ardından Sivas Yıldızeli Derneği üyeleriyle bir araya gelen Başkan Edebali, 16 Nisan’ın Türkiye’nin istikbali ve istiklali için tarihi bir dönemeç olduğunu vurguladı.

​Referandumda bir siyasi partinin veya bir kişinin değil, ülkenin geleceğinin oylanacağına işaret eden Başkan Edebali, “Mevcut yapının artık Türkiye’yi taşıyamadığı aşikar. 95 yıllık Cumhuriyet tarihimizde 65 hükümet kuruldu. Son 15 yıllık AK Parti iktidarını çıkardığımız zaman  hükümetlerin ortalama ömrü 1 yılı geçmiyor. İşte bunun oluşturduğu istikrarsızlık ve çift başlılık yüzünden geçtiğimiz yüzyılı ıskaladık. Bu yüzyılı da ıskalamamak ve ülkemizi stabilize yoldan otobana çıkarmak için 16 Nisan büyük bir fırsattır. Güçlü, kalıcı istikrar sağlayacak, ülkemizi dünya ile rekabet edebilir hale getirecek, 2023 ve 2071 tasavvurlarını gerçekleştirebilecek bir sistem kurarak ülkemizi prangalarından kurtarmak zorundayız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X