Edebali’den hayırlı olsun ziyareti

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetimine kentin her kesinden destek sürüyor.

Edebali’den hayırlı olsun ziyareti

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali dün Bursaspor Başkanı Ali Ay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni yönetimin başarılı olacağına inandığını belirten Edebali ‘Şehrin en önemli ortak değeri Bursaspor’un elde ettiği başarılar da başarısızlıklar da şehrin ortak sevinci ve hüznüdür. Bursaspor, sportif faaliyetlerin yanında özel bir markayı taşıyan ortak bir kültürdür. Değişimler doğaldır, bu değişim de Bursaspor’umuz için olumlu oldu. Bursaspor’un, yeni yönetimiyle yakaladığı sinerjiyle başarılı olacağına eminim. Biz Bursaspor’a desteğe her zaman hazırız’ dedi. 

GÜZEL BİR SİNERJİ 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursaspor Başkanı Ali Ay, ‘Bursa’da çok güzel bir sinerji oluştu. Taraftarımız, iş adamlarımız ve şehir yöneticilerimiz bize güveniyorlar. Birlik ve bütünlük ruhuyla Bursaspor’umuzu beraber başarıya ulaştıracağız. Yıldırım’ın gücünü bizlere hissettiren ve desteklerini esirgemeyen Başkanımız İsmail Hakkı Edebali’ye camiamız adına teşekkür ediyorum’  ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X