Edebali’den kardeşlik vurgusu

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ramazan Bayramının ilk gününde vatandaşlarla bayramlaştı.

Edebali’den kardeşlik vurgusu

Yeşil Camii’nde bayram namazını eda ettikten sonra cemaatle bayramlaşan Başkan Edebali, birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörü duygularının pekiştiği Ramazan ayının sonunda bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “İnsanları birbirine yakınlaştıran, günlük sıkıntılarından uzaklaştıran, topluma umut ve sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan bu önemli günde tüm İslam alemine huzur ve mutluluk diliyorum” dedi.

Bayramların toplumsal değerleri ve dayanışma duygularını sağlamlaştırmasının yanı sıra gelecek nesillere aktarılacak önemli bir miras olduğunu aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Dini bayramlarımız sayesinde birlik ve beraberliğin ne kadar kıymetli olduğunu daha iyi idrak ediyoruz. Bayramlaşmalar sayesinde hayatın olağan akışında zaman ayıramadığımız yakınlarımızı ziyaret ediyor, büyüklerimizin hayır dualarını alıyoruz” diye konuştu. 

Edebali daha sonra Ali Osman Sönmez ve Büyükşehir Belediyesi huzurevlerini ziyaret ederek, huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X