Edebali’den MHP’ye evet teşekkürü

MHP İl Başkanı Tevfik Topçu ve Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Aydemir’i ağırlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, MHP’ye referandumda yüklendiği sorumluluktan dolayı teşekkür etti.

Edebali’den MHP’ye evet teşekkürü

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, referandum öncesi nezaket ziyaretinde bulunan MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, MHP Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Aydemir ile birlik, beraberlik ve bütünlük mesajı verdi. Türkiye’nin, 2023 hedeflerine ulaşmada ve 2071 tasavvurunu gerçekleştirmede anahtar rol oynayacak ideal bir sisteme geçişe milletin ‘evet’ diyeceğine inandığını vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “MHP İl Başkanı Sayın Tevfik Topçu ve parti mensuplarını ülkemizin geleceği için gerçekleştirilecek referandum öncesi ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın gayretleri ile bu konu meclisimize geldi. Milletvekillerimizin yüksek performansı ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve parti mensuplarının desteğiyle meclisimiz son kararı milletimize sundu. Çocuklarımızın geleceği, milletimizin kardeşliği ve devletimizin bekası için ortak payda da buluşarak büyük Türkiye için kararımız evet” diye konuştu.

 

15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimi sırasında milletin siyasi ve ideolojik farklılıklarını bir tarafa bırakarak ‘vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin birliği’ ortak paydasında buluştuğunu hatırlatan Başkan Edebali, “Milletimiz o gün ‘Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır’ sözünün gereğini yaparak birlik beraberlik içeresinde destan yazdı. Karanlıkları aydınlığa dönüştürdü” dedi.

 

BİRLİĞİMİZİ KORUMAK ZORUNDAYIZ

 

Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu her zaman olduğu gibi 15 Temmuz’da sorumluluk alarak milletten yana taraf olduklarını vurgulayan MHP İl Başkanı Tevfik Topçu ise “Biz, ‘önce ülkem ve milletim sonra partim’ diyen bir hareketin mensuplarıyız. Ülkemizin ve milletimizin içerisinden geçtiği süreç siyasi ayrılıkları bir tarafa bırakarak, bizi vatan ortak paydasında buluşturdu. Bu zorlu süreçten milletimizin desteği ile hep birlikte çıkacağız. En doğru kararı milletimiz verecek. Bundan zerre şüphemiz yok. Bu süreçte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberliğimizi korumak zorundayız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X