Edebali’den Ramazan mesaisi

Ramazan ayında ilçe sakinleri ile buluşmayı sürdüren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, iftar saatinde Beyazıt Mahallesi’nde başladığı programını sahurda Yıldırım Belediyesi tarafından Bayrak Alanı’nda kurulan Ramazan Sokağı’nda tamamladı.

Edebali’den Ramazan mesaisi

Başkan Edebali, “Yıldırımlı gençlerimiz 10 yıldır güzel bir geleneği sürdürüyor. Komşuların birbirine yabancılaşmaya başladığı günümüzde mahalle halkının kaynaşmasına olanak sağlayan gençlerimizi bu güzel hareketlerinden dolayı kutluyorum” dedi.

Komşuluk ilişkilerinin gelişmesinin önemine vurgu yapan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Bu gibi etkinlikler toplumsal yapının daha da sağlamlaşmasını sağlayacak komşuluk ilişkilerine olumlu katkılar sunar. Bu güzel iftarda emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Beyazıt Mahallesi’nde sokak iftarının ardından ilçe sakinlerinin Ramazan ayında güzel vakit geçirmesi adına Bayrak Alanı’nda hayata geçirilen Ramazan Sokağı’nı ziyaret eden Edebali, alanda stant açan farklı il derneklerinin temsilcileri ile bir araya geldi. İllere özgü tatların da tadına bakmayı ihmal etmeyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Ramazan ayının maneviyatını, birlik, beraberlik ve dayanışmaya koyduğu katkıyı arttırmak adına hayata geçirdiğimiz Ramazan Sokağımızda hemşehrilerimizi ülkemizin farklı tatları ile, tasavvuf müziğinin önemli temsilcileri ile ve farklı etkinlikler ile buluşturuyoruz” dedi.

Öte yandan Yıldırım Belediyesi ile Anadolu Jet tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, Millet Mahallesi sakinlerine güzel bir akşam yaşattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X