Edebali’den sağlık çalışanlarına ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 14 Mart Tıp Bayramı’nda Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi’nde görev yapan personeli ziyaret etti.

Edebali’den sağlık çalışanlarına ziyaret

Sağlık çalışanlarının, kutsal bir insanlık görevi gerçekleştirdiklerini belirten Edebali, “İnsanların sağlıklarını korumak ve hastalara şifa olmak için kendi hayatlarından feragat ederek, dünyadaki en kutsal mesleklerden birisini ifa eden sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Yıldırım Tıp Merkezimizin özverili sağlık çalışanları da paha biçilmez olan bir nefes sıhhati hastalarımıza kazandırmak için 7 gün 24 saat çaba gösteriyor” dedi. 

Türkiye’de tıp merkezi hizmeti veren 5 belediyeden biri olduklarını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Vatandaşlarımıza sağlık hizmeti de veriyoruz. 3 yılda 430 bin 784 vatandaşımıza poliklinik hizmeti verilirken, 20 bin 288 Radyolojik Tetkik ve 263 bin 665 Laboratuvar tetkik işlemi yapılmıştır” diye konuştu. Tek amacı hayat kurtarmak olan sağlık çalışanlarına yönelik şiddet içeren davranışların kabul edilemeyeceğini belirten Edebali, “Tüm sağlık sektörü çalışanlarına iyi çalışmalar diliyor ve tıp bayramlarını kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X