Edebali’den vatan sevdalılarına teşekkür

Yaşanan darbe girişiminin ardından ‘demokrasi nöbeti’ tutan vatan sevdalılarıyla her akşam 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, son nöbette de Bursalılarla buluştu.

Edebali’den vatan sevdalılarına teşekkür

Darbe girişiminin milletin kararlılığı ve iradesiyle bertaraf edildiğine vurgu yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “15 Temmuz’da yaşanan karanlık gecede milli irade Türkiye’yi uçurumun kenarından kurtardı. FETÖ kuklasını oynatan dünyanın egemen güçlerinin, haçlı zihniyetinin senaryosu milletin direnişi karşısında gerçekleşmeyerek 16 Temmuz sabahında ülkemiz yeni bir geleceğe uyandı. Üzerimize oynanan oyunlar tarih boyunca bitmemiştir, bundan sonra da bitmeyecektir. Dünyanın oluştuğu tarihten bu güne kadar hak ve batıl mücadelesi devam etmiştir. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı, 27 gece boyunca aralıksız devam eden demokrasi nöbetimizle taçlandırdık. Artık çok daha güçlü, çok daha dirayetliyiz. Ne mutlu ki tarih boyunca teslim olmayan, vatanına sahip çıkan bir milletin mensubuyuz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X