EDHO hayranlarına kötü haber!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı ve hemen durumla ilgili sorular sormaya başladı.

EDHO hayranlarına kötü haber!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. yeni bölümü izleyiciler tarafından merakla beklenirken, dizinin yayıncı kuruluşun günlük yayın akışında bulunmaması izleyicilerin araştırmalarına yol açtı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanı ne zaman yayınlanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman? soruları gündeme geldi.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BU AKŞAM NEDEN YOK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. yeni bölüm fragmanın yayınlanmamasının yanında yayıncı kuruluş olan ATV’nin bugünkü yayın akışında dizinin bulunmaması, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın bu akşam yayınlanmayacağı anlamına geliyor. ATV yayın akışında saat 20.00’da Can Feda isimli yerli sinema yayınlanacak. Saat 22.10’da da aynı sinema filminin tekrarı ekranlarda olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili ise yeni bir açıklama henüz yapılmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X