Edirne’de vatandaşlar otellere yerleştiriliyor

Edirne’de Tunca ve Meriç Nehirlerinin debileri giderek artıyor.

Edirne’de vatandaşlar otellere yerleştiriliyor

Edirne’de Tunca ve Meriç Nehirlerinin debileri giderek artıyor. Karaağaç Mahallesi ile il merkezi arasındaki ulaşım tamamen kapanırken, yolda kalan 6 kişi helikopter yardımı ile kurtarılabildi. 

Mahallede yaşayan vatandaşlar, karşıya geçemeyince belediye tarafından otellere yerleştirilmeye başlandı.

Edirne’nin Karaağaç Mahallesi ile şehir merkezini birbirine bağlayan Tunca köprüsünün ulaşıma kapanması ile evlerine gitmek isteyen vatandaşların bekleyişi sürüyor. Yolda mahsur kalan traktörde bulunan 6 kişiyi helikopterler yardımı ile çıktıkları traktörün römorku üzerinden kurtarıldı.

Polis, Afad ve zabıta ekipleri köprüye kimseyi yaklaştırmazken, gergin bekleyiş devam ediyor. Bölgeye gelen helikopterler sürekli alçak devriye uçuşu yaparak mahsur kalan vatandaşlara ulaşmaya çalışılıyor.

MAHSUR KALANLAR OTELLERE YERLEŞTİRİLİYOR

Şehir merkezinde mahsur kalıp Karaağaç mahallesindeki evlerine gidemeyenlerin bekleyişi devam ediyor. Zabıta araçlarından belediye ekipleri tarafından Tunca köprüsü girişinde bekleyenler için “Karaağaç Mahallesine sevkiyat yapılamadığından şehir içinde konaklama imkanı bulunmayan Karaağaç mahalleli vatandaşlarımızın bu gece konaklaması belediye başkanlığımız tarafından sağlanacaktır. Kayıt masasına müracaat eden vatandaşlarımızı otellere sevk etmeye başladık, hazır bekleyen otobüslere binmeleri rica olunur” anonsları yapılıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X