Edremit’teki ‘Masa Tenisi Şenligi’ İlgi Topladı

Edremit Remzi Molvalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından, halka açık olarak düzenlenen ‘Masa Tenisi Şenligi’, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Edremit’teki ‘Masa Tenisi Şenligi’ İlgi Topladı

Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleriyle ilçede dikkat çeken Remzi Molvalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kapılarını halka açarak, her yaştan vatandaşı, masa tenisi şenliğinde bir araya getirdi. Okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen şenlikte, refakatçı öğrenciler, misafirlere eşlik etti. Keman dinletisi eşliğinde başlayan şenlikte, 20’nin üzerinde masa tenisi oyuncusu, rakipleriyle mücadele etti. Eleme usulüyle gerçekleşen turnuvada, rakiplerini eleyen amatör tenisçiler, performanslarıyla profesyonel sporcuları aratmadı. Okul Müdürü Yücel Mercan’ın da, öğretmen arkadaşlarıyla mücadele ettiği şenlikteki turnuvada, derece alan katılımcılara teşekkür belgesi verildi. Hafta sonları gerçekleştirilen sosyal sportif faaliyetlerden memnun olduklarını ifade eden öğrenciler, yaptıkları açıklamalarda, okul idaresine teşekkür etti. Esnaflardan, öğrenci velilerine kadar çok sayıda katılımcı da, masa tenisi şenliklerinin sıkça tekrarlanmasını isteyerek, emeği geçenleri tebrik etti. Okul Müdürü Yücel Mercan, yaptığı açıklamada, sportif faaliyetlerin halkla iç içe yapılmasının çok faydalı olduğuna dikkat çekti. Şenlik kapsamında gerçekleştirilen turnuva akşam saatlerine kadar, çekişmeli karılaşmalarla devam etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X