‘Efe Kırsala ağırlık vermek zorundayız’

UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, “Merkezdeki hizmetlerimiz devam ederken, kırsal mahallelerimize biraz daha fazla ağırlık vermek zorundayız” dedi.

‘Efe Kırsala ağırlık vermek zorundayız’

UEDAŞ (Uludağ Elektrik Dağıtım) Genel Müdürü Mesut Efe, daire müdürleri ile birlikte İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

İnegöl’de önümüzdeki dönemde güzel yatırımların olacağını belirten Efe, şu anda hizmet verdikleri işletme binasının bulunduğu yerde müşterilere çok daha kalite bir hizmet verebilmek için yeni bir işletme binası yapma düşüncesinde olduklarını söyledi. Müşterilerin yeni binada daha rahat ve konforlu hizmet veren bir UEDAŞ bulacaklarını dile getirdi. 

Sahadaki dağıtım hizmetleriyle ilgili ciddi yatırımların sürdüğünü belirten Mesut Efe, “2016 yılı itibariyle bütçesel olarak büyüklüğümüzü yaklaşık 3 katına çıkarmak suretiyle burada planladığımız yatırımlarımızı gerçekleştirmiş olacağız. Merkezdeki hizmetlerimiz bir fiil devam ederken, kırsal mahallelerimize biraz daha fazla ağırlık vermek zorundayız. Geçen sene kışın olumsuz hava koşullarından dolayı yaşanan ciddi sıkıntıları bir kez daha yaşamamak adına geliştirdiğimiz birkaç projemiz var” dedi.

UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, “Özel mülkiyet sahalarından geçerken bir taraftan oranın kamulaştırmasını yaparken, bir taraftan da özel mülkiyet sahiplerinden bu tesislerin hizmet edebilmesi adına, bize izin verilmesi noktasında yardımcı olmalarını bekliyoruz. Bunları sağladığımız sürece şu anda planladığımız ve projelendirdiğimiz yatırımlarımız çok hızlı bir şekilde hayat bulacak” diye konuştu.

HIZLA BÜYÜYOR

İnegöl’ün hızla büyüyen bir yer ve bu nedenle elektrik tüketiminin de fazla olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, “Genel Müdürümüz İnegölümüzü yakinen bilmektedir. Bizlere müjde niteliğinde haberler de verdi. Hem hizmet binasının yenilenmesi ile alakalı bir proje düşüncesinin olması, hem de beraberinde 2015 yılı sonu, akabinde 2016 ve devamı yıllarda yatırımlar ile alakalı rakamların daha da yükseltileceğinin olması, şehrimiz adına ciddi bir avantaj. Kurum olarak gerek UEDAŞ, gerekse altyapı konularıyla alakalı çalışan diğer kurumlar ile işbirliği içerisindeyiz. Elimizden gelen ne gayret varsa şehrimizin menfaati, insanlarımızın selameti adına her türlü yardımı ortaya koymak zorundayız ” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X