Efe Towers’tan akıllı ofisler

Öztimurlar İnşaat Yönetim Kurulu Vekili ve Crowne Plaza Genel Müdürü Mehmet Kalyoncu, Efe Towers iş kulelerinin akıllı bina teknolojisi ile inşa edildiğini belirterek, 98 ofis, 8 mağaza bulunan kulelerde kiralamaların devam ettiğini söyledi.

Efe Towers’tan akıllı ofisler

ASLIHAN AYDIN

 

Öztimurlar İnşaat AŞ tarafından Nilüfer’in Odunluk Mahallesi’nde inşa edilen Efe Towers İş Kuleleri’nin basın lansmanı dün Crowne Plaza’da gerçekleştirildi. Mehmet Kalyoncu burada yaptığı konuşmada, iki kuleden oluşan Efe Towers’ın özelliklerini anlattı. 

Efe Towers’ın akıllı bina teknolojisi ile yapıldığını belirten Kalyoncu, “Kullanım alanı 30 bin metrekare olan binanın her bir kulesinde iki kapalı otopark katı, bir bodrum, bir mağaza katı ve toplam her bir kulede 16 ofis katı bulunmaktadır. 98’i ofis, 8’i mağaza olmak üzere toplamda 106 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Bazı bölünmemiş kat ofisleri de istenilen ölçülerde tasarlanabiliyor” dedi. 

 

Binayı inşa ederken depreme dayanıklı olması için özel önlemler aldıklarını dile getiren Kalyoncu, ayrıca özel yangın söndürme sistemlerinin bulunduğunu vurguladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X