Efeler Ligi’nde şampiyon belli oldu

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi play-off final serisi beşinci maçında Halkbank’ı 3-1 mağlup eden Ziraat Bankkart, seriyi 3-2 kazanarak üst üste üçüncü kez şampiyonluğa ulaştı.

Efeler Ligi’nde şampiyon belli oldu

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi play-off final serisi beşinci maçında Halkbank’ı 3-1 mağlup eden Ziraat Bankkart, seriyi 3-2 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

Son iki yılın şampiyonu Ziraat Bankkart, Halkbank karşısında üst üste üçüncü zafer için mücadele etti.

Rakibini 3-1 yenen ve seriyi 3-2 kazanan Ziraat Bankkart, ligde arka arkaya üçüncü kez şampiyon oldu.

GENÇ BAŞANTRENÖR MUSTAFA KAVAZ’IN İKİNCİ ŞAMPİYONLUĞU

Ziraat Bankkart’ta 2014’te oyunculuğu bırakan, altyapıların çeşitli kademelerinde çalıştıktan sonra A takımında yardımcı antrenörlük yapan Mustafa Kavaz, geçen yıl başantrenörlük görevine getirilmesinden 2 ay sonra ilk şampiyonluğunu yaşamıştı.

Final serisinde bir kez daha Halkbank’ı geçen Mustafa Kavaz, 40 yaşında başantrenörlük kariyerinin ikinci şampiyonluğunu elde etti.

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN TEBRİK MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Ziraat Bankkart’ı kutladı.

Bakan Kasapoğlu, yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“TVF Başkent Voleybol Salonu’nda Halkbank ile Ziraat Bankkart arasında oynanan Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi play-off final serisinde rakibini yenerek 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Ziraat Bankkart Erkek Voleybol Takımı’nı kutluyorum. 3. kez şampiyon olarak kupayı müzesine götüren Ziraat Bankkart’ın başarılarının devamını diliyor, Halkbank’ı da final serisindeki mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X