Efeler rakip tanımadı: 3-2

Ankara’da tamamlanan 2017 FIVB Dünya Ligi C2 Grubu’ndaki son maçında Hollanda’yı da 3-2’yle geçen A Milli Erkek Voleybol Takımı, 3’te 3 yaptı.

Efeler rakip tanımadı: 3-2

Voleybolda 2017 FIVB Dünya Ligi C2 Grubu maçları tamamlanda. Ankara’da Türkiye’nin yanısıra Hollanda, Mısır ve Çin’in yer aldığı grupta Filenin Efeleri, son maçında Hollanda’yı 3-2 yendi ve 3’te 3 yaptı. İlk 2 maçında Çın ve Mısır’ı mağlup eden ay yıldızlılar, Hollanda karşısında da maça iyi başladı. Başkent Spor Salonu’ndaki maçın ilk setini 25-22 alan A Milli Takım, ikinci seti 25-23 kaybetti. Üçüncü seti 25-18 almasına karşın dördüncü seti 26-24 veren Filenin Efeleri, maçın tie-break setine gitmesine engel olamadı. 

SIRADA JAPONYA VAR

Final setini 17-15 alan ay yıldızlılar, karşılaşmadan da 3-2 galip ayrıldı ve 3’te 3 yaptı. C2 Grubu’nda heyecan sona ererken, A Milli Takım, 9-11 Haziran tarihleri arasında Japonya’da gerçekleştirilecek E2 Grubu’nda ev sahibi Japonya’nın yanı sıra Güney Kore ve Slovenya ile oynayacak. Türkiye, üçüncü hafta maçlarını ise Çin’deki G2 Grubu’nda yapacak. FIVB Dünya Ligi 2. Grup Final Etabı, 24-25 Haziran tarihlerinde Avustralya’nın Gold Coast şehrinde organize edilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X