Efeler son virajda

2017 FIVB Dünya Ligi’nde mücadele eden A Milli Erkek Voleybol Takımı, finale kalabilmek için Çin’de son maçlarını yapacak. İlk sınav ev sahibi ile.

Efeler son virajda

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2017 FIVB Dünya Ligi G2 Grubu’ndaki ilk maçında bugün Çin ile karşılaşacak. FIVB Dünya Ligi’nin 3. ve son ayağında G2 Grubu müsabakalarına Çin’in Kunshan kenti ev sahipliği yapacak. Grupta Çin, Japonya, Avustralya ve Türkiye mücadele edecek. Ay yıldızlılar, G2 Grubu’ndaki ilk maçını yarın TSİ 14.00’te Çin ile yapacak. A Milli Takım, yarın TSİ 10.00’da Japonya, pazar günü TSİ 10.00’da Avustralya ile karşı karşıya gelecek.

FİNAL AVUSTURALYA’DA

Türkiye, daha önce Ankara’da oynanan C2 Grubu müsabakalarında 3’te 3 yapmış, Japonya’nın ev sahipliğindeki E2 Grubu’nda ise 3 maçını da kaybetmişti. Dünya Ligi’nde tüm grup maçlarının tamamlanmasının ardından takımların aldıkları galibiyetler ve puanlar, bir havuzda birleşecek. En çok galibiyeti alan 3 takımın yanı sıra ev sahibi Avustralya’nın da katılımıyla FIVB Dünya Ligi Dörtlü Final’i, 24-25 Haziran tarihlerinde Avustralya’nın Gold Coast şehrinde organize edilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X