Efendioğlu’nun acı günü

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı, Efendioğlu Mermer Sanayi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Efendioğlu’nun üç çocuk annesi eşi Emine Efendioğlu, dün toprağa verildi.

Efendioğlu’nun acı günü

Yaşamını Trabzon-Sürmene’de kaybeden Emine Efendioğlu’nun cenazesi önceki gün Orhangazi’ye getirildi ve dün Gaziorhanbey Camii’ndeki dini tören sonrası Gedelek Mahallesi’ndeki aile mezarlığına defnedildi.

İlçe protokolundan işdünyasına, OTSO üyelerinden sevdiklerine kadar sayısız kişiyi biraraya getiren cenaze törenine Vali Münir Karaloğlu çelengi ile katılırken, AK Parti Milletvekili İsmail Aydın, Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, emekli Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, eski meclis başkanı İlhan Parseker bizzat katıldı. Cami avlusu ise gönderilen taziye çelenkleriyle doldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X