Efkan Ala: ‘Türkiye düşmanları ittifak yapıyor’

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti milletvekili adayı Efkan Ala, Bursa’da seçim çalışmalarına devam ediyor.

Efkan Ala: ‘Türkiye düşmanları ittifak yapıyor’

Partisinin Orhangazi teşkilatı tarafından düzenlenen sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar toplantısına katılan Ala, “2023 hedefleri ortaya koyduk. Biz siyasetin dedikodularıyla uğraşmak istemiyoruz. Problemleri çoğaltarak kendimize pozisyon kapmak istemiyoruz. Meseleleri özelim, kalkınmayı sağlayalım, demokrasimizi geliştirelim. Çiftçimiz daha fazla imkan elde etsin. Bugün biliyorsunuz biz seçim beyannamemizi açıkladık. Gübrenin KDV’sini kaldırıyoruz. Yemin KDV’sini kaldırıyoruz. İhracatı teşvik edeceğiz, esnafımıza kredi, gençlerimize imkanlar sunuyoruz,. İş kurma imkanları, yurt imkanları. Asgari ücreti 1300 lira yapıyoruz. Ailemize çocuklarımıza engellilerimize kabul edilebilir, uygulanabilir bir çok vaatte bulunduk” dedi.

Ala, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sonuçta hangi düşünceden olursak olalım, hangi kesimden olursak olalım zamanında hangi partiye emek yada gönül vermiş olursak olalım, memleket meselesi söz konusu olunca ben biliyorum ki bu ülkenin hemen hepsi gönül birliği edebiliyor. Ve bundan Türkiye için büyük fırsatlar doğabiliyor. Önümüzde 4 yıl var. Şimdi bu 4 yılda seçim yok. Eğer 2 Kasım sabahı bir siyasi istikrar sağlayabilecek, çoğunlukla bir tek başına imkanı doğarsa, yani sizler sandığa gidip sandıktan bu yönde bir yönetim çıkması iradesini ortaya koyarsanız, görünür ufukta 4 yıl seçim yok. 2023 hedeflerine doğru hızla çekinmeden adım atabilen, riskleri alıp fırsata dönüştürebilen bir iktidar olursa, Türkiye için altın bir dönem olabilir. Eğer öyle olmazsa 7 Haziran’dan itibaren yaşadığımız süreç bize şunu gösterir. Hafif bir istikrarsızlık kokusu aldılar mı Türkiye’nin önünü kesmek isteyen, tuzak kurmak isteyen elbette olacaktır. 7 Haziran’dan hemen sonra birbiriyle çatışan terör örgütleri bile gözümüzün önünde ittifak kurup ülkemize saldırdı. Türkiye’ye saldırdı, milletimize saldırdı. Onun için bu seçimler çok önemli”.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X