Efkan Ala’dan gençlere öğütler

İçişleri Eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, İl Başkanı Cemalettin Torun ile birlikte, kuruluşundan bu yana AK Parti Bursa teşkilatları ile birlikte hizmet veren gençlik kolları yönetimleri ile toplantıda buluştu.

Efkan Ala’dan gençlere öğütler

Toplantıda gençlere öğütler veren Ala, gençlerin ülkenin geleceği açısından önemine vurgu yaptı. AK Parti teşkilatlarında gençliğe verilen öneme dikkat çeken Ala, “Ülkemizin yarınlarını emanet edeceğimiz gençlerimizin, ülkesinin ve dünyanın sorunlarına karşı duyarlı, çevresine katkı koymak için çabalayan bireyler olarak geleceğe hazırlanmaları bizim için çok önemli” dedi.

Gençlik kollarının AK Parti teşkilatlarının belkemiği konumunda olduğunu ifade eden Ala, “Yalnızca seçimlerde değil her dönemde teşkilatlarımızın önünü açan, genç nüfusa hedeflerimizi anlatıp, dava arkadaşlarımıza her gün yenilerini ekleyen gençlik kolları temsilcilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X