Efkan Ala’dan teşekkür ziyareti

Ak Parti Milletvekili Efkan Ala, genel seçimler sonrası teşekkür ziyaretleri kapsamında Orhaneli’ ve Büyükoran’ı ziyaret etti.

Efkan Ala’dan teşekkür ziyareti

OSMAN SAK/AYDIN KURMUŞ

 

Orhaneli İlçe Başkanlığında başlayan ziyaret programına esnaf ziyaretlileri ile devam eden Ala, vatandaşlarla sohbet etti. 

Ala esnaf ziyaretlerinin ardından Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nu makamında ziyaret eden Ala, tüm çalışanlara ve emek verenlere teşekkür ettiğini kaydetti. Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ise, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, ‘Orhaneli halkı, önünü açma noktasında da üzerine düşeni yapmıştır’dedi. Ala’ya Orhaneli hatırası olarak içinde Kuranı kerim, Türk bayrağı, yöreyi temsilen yazma ve Yörük Türkmenlerin simgesi olan keyfiye bulunan bir heybe hediye etti.

HÜKÜMET KONAĞI SÖZÜ

Daha sonra Büyükorhan’a geçen Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala burada da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Bir süre onlarla  kahvehanede çay içen Ala, burada Olay Gazetesi Temsilcisi Aydın Kurmuş’un bir sorusu üserine, ilçede Osmanlı mimarisinde yeni bir Hükümet Konağı yapma sözü verdi. Ala, konağın 2016 sonunda teslim edileceğini belirtti. Daha sonra Belediye Başkanı Hasan Taş Ala’ya günün hatırası olarak, yöreye özgü çeşitli hediyeler verdi. 

Ala Büyükorhan ziyaretinden sonra Harmancık’a geçerek burada da vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Ak Parti’ye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X