Efkan Ala’ya teşekkür

Başkan Ali Ay, dün yönetimi ziyaret eden İçişleri Eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala’nın, Bursaspor’un her zaman yanında olduğunu söyledi.

Efkan Ala’ya teşekkür

İçişleri Eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, dün Özlüce Tesisleri’nde Bursaspor yönetimini ziyaret etti. Yöneticiler Ali Ademoğlu, Fatih Pulat, Cem Öztürk, Fatih Korkmaz’ın ve Teknik Direktör Mutlu Topçu’nun da yer aldığı ziyarette, Başkan Ali Ay, Efkan Ala’ya katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Ay, ‘Sayın Efkan Ala, bakanlığı döneminde bizlere çok yardımcı oldu. Aset ile olan sorunumuzun çözülmesinde büyük katkısı var. Ziraat Bankası için de bir görüşme gerçekleştirdik. İnşallah gelecek hafta kredi konusu da çözüme kavuşacak’ dedi.

​YÖNETİM SORUMLULUK ALDI

Efkan Ala ise konuşmasında şunları söyledi: ‘Bursaspor, spor camiasında önemli marka ve yüz akı birkaç takımımızdan birisi. Başarılarıyla gündeme gelmiş bir kulübümüz ve başkanımız da problemli bir zamanda göreve geldi, sorumluluk üstlendi. Bize düşen de tüm kardeşlerimiz ile birlikte Bursaspor’a yardımcı olmaktır. Bursaspor kolay elde edilebilecek bir değer değil. Bursalı hemşerilerimiz de Bursaspor’u çok seviyor.’ 

Başkan Ali Ay daha sonra Ala’ya Bursaspor rozeti ve atkısı ile çeşitli hediyeler sundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X