Efsane Başkan Cavit Çağlar’dan umut veren sözler; ‘Bursaspor’un çıkış yılı olacak’

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Habertürk TV’de Mehmet Akif Ersoy’un, Bursaspor ilgili sorusuna, “İnanıyorum ki, dipten yukarıya bu seneden itibaren çıkacaktır. Ben bugüne kadar elimden gelen her şeyi yaptım, bundan sonra da yapmaya devam ederim” dedi.

Efsane Başkan Cavit Çağlar’dan umut veren sözler; ‘Bursaspor’un çıkış yılı olacak’

Habertürk TV’de Mehmet Akif Ersoy’un canlı yayın konuğu olan Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Bursaspor’la ilgili önemli mesajlar verdi…

Yeşil beyazlı kulübün efsane başkanı Çağlar, “Bursaspor şu an kötü durumda, 3.Lig’e düştük. Ancak, pazar günü inşallah yeni bir yönetim göreve başlayacak. Benim başkanlığım zamanında 200 milyonun üstündeki borcu vardı kulübün, sildim öyle bıraktım. Her zaman destek çıktım. Şuan kulübün içinde bulunduğu durum bir kişinin kaldıracağı bir durum değil. Ben elimden gelen her şeyi bugüne kadar yaptım, bundan sonra da yapmaya devam ederim. İnanıyorum ki, dipten yukarıya bu seneden itibaren çıkacaktır. Kamuoyunda bir destek var. Bana da bir görev düşerse her zamana yanındayım” dedi…

“BIRAKIP GİTMELİLER”

Türk futbolunda son dönemde Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yaşanan gerilime de değinen Cavit Çağlar, “İki kulübümüzün başkanlarının birbirlerine hitap şekillerini beğenmiyorum. Türkiye Futbol Federasyonu başkanının da acizliği ortada. Bir an evvel bırakıp gitmesi lazım. Bu kadar tenkit var, ortada bir başarısızlık var ama bırakmıyor. Artık, saygın, bütün kamuoyunun benimseyeceği bir başkan ve yönetim göreve gelmeli. O kadar aciz bir duruma düşülmüş ki, dışarıdan yabancı hakem getirip, maçları onlara izlettiriyoruz. Bizim kendi hakemlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Gerekirse onları daha iyi eğitmeliyiz” diye konuştu.

“ACİZ ADAM KÜFÜR EDER”

Futbolda aşırılığın hiçbir zaman fayda getirmediğini ifade eden Devlet eski Bakanı Çağlar, şöyle devam etti: “Şimdi bakıyorum, Galatasaray ve Fenerbahçe başkanları ağza alınmayacak laflar söylüyorlar. Hiç yakışmıyor. Spor denince akla centilmenlik gelmeli. Bakın İngiltere ve Almanya’ya. Oralarda da maç izliyoruz. Şarkılar söylüyorlar. Küfür acizliktir, aciz adam küfür eder. Ben uzun yıllar yöneticilik yaptım, hiç böyle bir ortam görmedim. Mesela şu an A Milli Kadın Voleybol Takımımızı izlerken, mutlu oluyoruz, gurur duyuyorum. Şiddeti sevmiyorum, kimsenin de sevdiğini düşünmüyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X