Efsane geri mi dönüyor? Flaş açıklama!

Uzun yıllar Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Beyaz Show için sosyal medyada bir takım iddialar ortaya atıldı. Yeniden başlayacağı iddia edilen programa yönelik Beyazıt Öztürk’ten üstü kapalı bir açıklama geldi.

Efsane geri mi dönüyor? Flaş açıklama!

O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğunda oturan ve Beyaz Show’a ara veren Beyazıt Öztürk’ten beklenen açıklama program çekimlerinde geldi.

İki sezondur O Ses Türkiye jüri koltuğunda oturan Beyazıt Öztürk, 21. Bölüm tanıtımında bir yarışmacıyı “Yakında başlayacağım kendi televizyon programım Beyaz Show’da sana vokal yaptırırım.” sözleriyle yarışmacıyı ikna etmeye çalıştığı görülüyor.

Geçtiğimiz günlerde yeni aldığı aracıyla görüntülenen ve ‘Beyaz Show’la yeniden ekranda olacağını ifade eden Öztürk “Biraz dinlendim ve ‘Neler yapabiliriz?’ diye düşündüm. Büyük ihtimalle değişik bir kafayla program hazırlayacağız” diye konuştu. Albüm müjdesi de veren komedyen, “Çok yakında bomba gibi bir şey gelecek” açıklamasını yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X