Efsane kaptandan Mesut Şen’e vefa; Nurlar içinde yat…

Bursaspor’un efsane futbolcularından Sedat (3) Özden, Mesut Şen’in vefatıyla ilgili paylaşımda bulundu…

Efsane kaptandan Mesut Şen’e vefa; Nurlar içinde yat…

Bursaspor’un efsane futbolcularından Sedat (3) Özden, Mesut Şen’in vefatıyla ilgili paylaşımda bulundu…

Özden, şu ifadelere yer verdi: “Sadece Bursa futbolunda değil, ülke futbolunda fark yaratan, bir dönem gençlerin idolü, takımımızın bayrak isimlerinden değerli büyüğüm Mesut Şen ağabeyimin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Bursaspor’a ve bizlere kattığın herşey için teşekkürler büyük kaptan. Mekanın cennet olsun. Şen ailesine de başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mesut topu kapar binbir numara yapar o bir futbol canbazıdır taraftar ona tapar. Allah’ın rahmeti üzerine olsun güzel insan Mesut.”

Bu arada, Türkiye Futbol Federasyonu da (TFF), Bursasporlu eski milli futbolcu Mesut Şen’in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF’nin internet sitesinden yer alan mesajda, “A Milli Takımımızın eski oyuncularından Mesut Şen’in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Bursaspor’da uzun yıllar forma giyen ve yeşil beyazlıların kaptanlığını yapan Mesut Şen, teknik direktör olarak da Türk futboluna değerli hizmetlerde bulundu. Merhum Mesut Şen’e Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri, Bursaspor ve spor camiasına başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X