Efsaneden gençlere altın öğütler

Sedat Özden ‘Yabancılardan ne eksiğiniz var? Biz kendi değerlerimize sahip çıkmadığımız için bu durumdayız.’ dedi.

Efsaneden gençlere altın öğütler

Bursaspor Futbol Akademisi’nde eğitim alan U15 ve U16 takım oyuncuları dün yeşil beyazlı kulübün efsane isimlerinden Sedat Özden ile Bursa Kent Müzesi’nde bir araya geldi.Söyleşiye Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan ve Gençlik Geliştirme Program Sorumlumuz Adnan Örnek’te katıldı. Moderatörlüğünü emektar araştırmacı gazeteci İsmail Kemankaş’ın yaptığı panelde Sedat Özden gençlere tecrübelerini aktardı, altın niteliğinde öğütler verdi. 

YABANCI DEDİĞİN BİYEDİÇ GİBİ OLUR

Türk futbolundaki yabancı futbolcu sayısının çok fazla olduğunu dile getiren Sedat Özden, şöyle konuştu: ‘Ben bu kadar yabancı futbolcunun liglerde yer almasına karşıyım. Kendi yetiştirdiğim oyuncuyu takımımda oynatamayacaksam altyapıya ne gerek var. Kapatın o zaman. Sizler  ‘En iyisini ben yapacağım yabancının ne işi var’ diye çalışmalısınız. Bunu sizlerden istiyoruz. Yabancılardan ne eksiğiniz var? Biz kendi değerlerimize sahip çıkmadığımız için bu durumdayız. Yabancıyla bu işler olmaz. Yabancı olacak Biyediç, Seydiç, Hagi gibi isimler olmalı. Türkiye’ye kim geliyor, kim gidiyor belli değil.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X