Efsaneler ders verdi!

Sinan Bür, Vahit Doğan ve Feridun Özdiker yeşil beyazlı kulübün genç oyuncularına tecrübelerini aktardı.

Efsaneler ders verdi!

Bursaspor Futbol Akademisi’nde eğitim alan U21 ve U19 takımlarındaki öğrenciler dün kulübün efsane futbolcuları Sinan Bür, Vahit Doğan ve Feridun Özdiker ile Kent Müzesi’nde bir araya geldi. Söyleşiye Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Adnan Örnek, U21 ve U19 takımının teknik heyet ve futbolcuları ile davetliler katıldı. Moderatörlüğünü araştırmacı gazeteci yazar İsmail Kemankaş’ın yaptığı panelde efsane oyuncular gençlere tecrübelerini aktardılar.

TORUNUYLA MAÇ YAPTI

Vahit Doğan Bursaspor’da çok güzel anılarının yer aldığı ve genç futbolculara hedeflerine ulaşmaları için mutlaka çok çalışmaları gerektiğini belirterek, “46 yaşına kadar lisanslı olarak forma giydim. 63 yaşında torunum ile beraber oynadığım maçta jübile yaptım. Dünyada torunuyla maç yapan bir tek ben varım. Şuanda 72 yaşındayım ve hala çocuklarla futbol oynuyorum” dedi. 11 yıl yeşil beyazlı formayı giyen 23 yaşında kaptanlık pazubandını takan Sinan Bür ise gençlerin çok çalışarak kendilerine hedef koymaları gerektiğini vurguladı. Bursaspor’un 70’li yıllarda en önemli futbolcularından birisi olan ve 7 yıl boyunca yeşil-beyazlı formayı terleten Feridun Özdiker ise öğrencilerle yaptığı söyleşide “Eksik yönlerinizi geliştirin. Hiçbir zaman küsmeden yola devam edin” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X