Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Eğit-donat oruca takıldı

ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey, ramazanın, Suriyeli muhaliflere yönelik eğit-donat programına katılımı etkilediğini söyledi.

ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey, ramazanın, Suriyeli muhaliflere yönelik eğit-donat

ABD Savunma Bakanı Ashton Carter ile birlikte Pentagon’da düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtlayan Dempsey, programa katılımın az olmasında içinde bulunulan ramazanın da etkili olduğuna işaret ederek, bu zaman diliminde insanların aileleriyle olmak istediğini hatırlattı. 

Dempsey, bu ayın ortasından itibaren güvenilir yeni katılımların olabileceğini ifade etti. Suriyeli muhaliflere yönelik eğit-donat programına katılanlara, aylık 250-400 dolar arası maaş verildiğini bildirmişti. ABD, eğit-donat programıyla her yıl yaklaşık 5 bin muhalifi eğitmeyi planlıyor.